Uncategorized

Pasi de inscriere in doTERRA

Vei avea nevoie de un card bancar valid  (master, visa, american sau discover) cu suma kit-ului cu care vrei sa te inscrii.

Daca ai nevoie de ajutor in pasii de inscriere si deschidere a unui cont doTerra, ma poti suna pe WhatssApp la nr +31619065003

Intra pe linkul primit de la consultantul care ti-a spus despre doterra, si daca inca nu ai niciunul, atunci poti folosi linkul de aici, www.mydoterra.com/cristinapopescu

  1. Intri pe JOIN & SAVE > pentru a beneficia de reducerea de 25%
  2. JOIN DOTERRA
  3. Alegi EUROPA dupa care la ‘choose contry’ > alegi Romania (sau alta unde te afli si vrei sa fie livrate produsele)
  4. Bifezi WHOLESALE CUSTOMER daca vrei doar sa poti cumpara uleiuri cu reducere, adunand si puncte, sau WELLNESS ADVOCATE (ca sa poti beneficia de toate avantajele comisioanelor si sa mai poti inscrie pe alti membri in echipa ta, după care CONTINUE.
  5. Completezi informatiile tale despre înrolare/livrare.  Asigura-te ca la enroller name ESTE NUMELE CONSULTANTULUI CU CARE LUCREZI, iar daca folosesti linkul de mai sus pentru ca nu ai un consultant, ar trebui sa aparaCristina Popescu (enroler ID 4774135)
  6. Alegi kitul de inrolare – Fi atent sa fie in limba engleza sau alta dupa preferinte (Exemplu: Home Essential – ENGLISH-EUROPE pentru priza europeana, sau english-UK pentru priza UK)
  7. Adaugi in cosul de cumparaturi.
  8. Platesti cu cardul (master, visa, american sau discover)
  9. FELICITARI esti inscris si beneficiezi de pret cu 25% mai mic, plus comision de la fiecare prieten care se incrie sa isi cumpere produse doTERRA prin tine și puncte bonus de la fiecare comanda pe care o pui de tip LRP. Astept sa ma contactezi sa povestim despre oportunitatea de afacere doTerra. unde spunand si altor oameni despre uleiuri si produse, poti aduna puncte si comisioane, bani din care iti poti procura uleiuri sau sa ii incasezi!
  10. Dupa ce te inscrii, te rog sa imi scri pe facebook https://www.facebook.com/NutritieSiAromaterapie pentu ca sa te adaug intr-un grup privat de ajutor al echipei mele, si intr-un chat privat de urgente si anunturi de echipa, intalniri on-line in care ma asigur ca ai resursele si sprijinul necesar pentru a invata cum sa folosesti uleiurile in asa fel incat sa ai grija de sanatatea ta si a celor dragi!
  11. Ma bucur sa te avemm in echipa si abia asteptam sa lucram impreuna pentru a imputernici cat mai multi oameni sa adopte un stil de viata sanatos si sa aiba grija de sanatatea lor si a familiilor lor intr-un mod natural si sigur.