Blog

Cum sa reduci stresul, anxietatea si burnout-ul prin joaca

Ce ar insemna pentru tine o viata lipsita de stres?

Daca ar fi sa nu simti nici un fel de stres, anxietate, oboseala cronica sau burnout, cum ar arata viata ta? Daca esti ca si mine, cu siguranta ar include rasul, alergatul prin iarba si jocul “mata prinsa” prin lanul de grau impreuna cu sotul sau sotia ta, nu-i asa?

In video-ul de aici o sa afli cum poti in mod practic sa incluzi in viata ta jocul, ca sa reduci sentimentele de anxietate, stress, burnout si depresie.

Probabil ca esti atat de obosita cand citesti asta ca nici nu te poti gandi la joaca. Ce zici daca incerci o saptamana? Si apoi, tragi linie si vezi cum te simti. In periada in care am fost in depresie, singurul mod in care am reusit sa vad ce functioneaza pentru mine a fost sa incerc cate un lucru p rand si sa iau ce ma ajuta.

Provocarea mea pentru tine este sa incerci si sa vezi daca joaca te ajuta pe tine specific, si sa pastrezi acel joc care te face sa razi din tota inima!

Ai nevoie de cineva sa te indrume si sa iti dea pasi simpli si clari cu ce ai de facut? Ai nevoie de solutii concrete sa reduci sentimentele de coplesire? Haide sa povestim aici.

Cu drag de tine,

Cristina